Ние Ви препоръчваме


  • Хотели с туристическа агенция Александър Тур
  • Круизи с туристическа агенция Александър Тур
  • Екскурзии и почивки с туристическа агенция Александър Тур
  • Самолетни билети от туристическа агенция Александър Тур

Промоция 2 в 1 за Св. Валентин

Подарък за любимия човек по повод деня на влюбените – вторият пътник заплаща само пристанищни такси € 120


Възползвайте се от промоционалните цени за MSC Splendida по случай Св. Валентин за отплавания от Чивитавекия (Рим) или Генуа.

Дати включени в промоцията:

от Генуа от Чивитавекия (Рим)
15 февруари
22 февруари
16 февруари
23 февруари

Цени на каюта за двама за посочените дати*:

Вътрешна каюта Каюта с прозорец Каюта с балкон
Клас Bella € 738 € 838 € 938
Клас Fantastica € 778 € 878 € 978

*цените са с калкулирана отстъпка по промоцията “2 за 1″ и включват пристанищни такси.

MSC Splendida

Луксозен круиз лайнер, където най-доброто от модерните технологии и изключителен комфорт са чудесно съчетани. Футуристичен, запазил своя италиански стил и елегантност, MSC Splendida е един от най-зашеметяващите кораби. Забавленията на борда предлагат на гостите да избират между: 4 плувни басейна, стая за упражнения, скуош, както и възможността да симулират тръпката от Формула 1, и още много други…

Важи за резервации в периода 14 – 26 януари 2015г.

Обадете се сега на 02/983 33 22 или пишете на email: outgoing@alexandertour.com и научете повече за промоцията!

Ново – как да изберем круизно пътуване

Има няколко начина да изберете своя круиз и круизно пътуване, когато сте решили да пътувате и почивате по този предпочитан през последните години начин.

  • Единя от начините е да следите редовно сайтовете за круизи, тъй като круизните компании редовно предлагат огромни отстъпки и големи промоции, особено за ранни записвания и предпочитани дестинации. Когато круизната компания MSC пусна своя оферта за 8 дневно пътешествие в Италия, Франция и Африка само за 199 евро, клиентите на Александър Тур научиха първи.

Друг начин е да решите КОГА искате да пътувате. Може би искате да направите круизно пътешествие по случай годишнина, може би искате да подарите круиз за рожден ден, а може и като част от вашата отпуска. В момента най-популярни са Новогодишните круизи. Не забравяйте – септември и октомври са месеците, в които можете да получите отстъпка за коледните круизи на база “ранни записвания“.

  • Друг начин да определите кое круизно пътуване е за вас е да разгледате удобствата по корабите. Спомняте ли си великолепната Сплендида, построена и пусната в действие през 2009г? Този великолепен петзвезден кораб  предлага Коледен круиз от 16 декември 2010, който струва само 899 евро (безупречно обзаведена двойна вътрешна каюта) за ол инклузив разкош в рамките на почти две седмици! (този круиз е с продължителност 12 дни)

Ако пък водеща е цената, разглеждайте сектор Промоции, в които ще откриете цени от 279 евро за 4-дневен круиз из Егейско море и много други.

  • И накрая, но не на последно място – отскоро Александър Тур предлага и друг начин да определите своето круизно пътешествие – като изберете първо дестинация, в която искате да прекосите морета и океани на борда на круизен кораб. Такива са Средиземно море, Егейско море, Северна и Южна Америка, Северна Европа, Карибите, Трансатлантическите (презокеански) круизи, Тихия океан и други.

Подаръчен ваучър за круиз

От днес можете да зарадвате любим човек с подаръчен ваучър за мечтана от него почивка или дестинация, като поръчате такъв в Александър Тур. Освен за определена екскурзия, ваучърът може да е на определена стойност, като дадете възможност на човека сам да избере почивка, в рамките на подарената сума.

Ние често сме казвали, че да продаваш почивки е като да продаваш мечти. Понякога ежедневието, а често и обстоятелствата правят живота ни рутинен и спираме да мислим за мечтаните от нас пътешествия и непознати страни. Подаръчният ваучър е една подарена мечта - в него можете да изберете да включите екскурзия или мечтата за екскурзия - и с този къс хартия да сбъднете желанието на близък ваш човек.

Процедурите са улеснени от туроператора и при желание, ваучърът може да се опакова луксозно срещу 10 лева. Ако стойността му е по-висока от 1000 лева, получавате и безплатна доставка (до 48 часа в гр. София).

Има много начини да резервирате почивка, хотел или екскурзия, но ваучърът придава елемент на романтика и изненада във вашия подарък и в случай че така или иначе сте решили да пътувате, е безплатен начин да го направите със стил!

("В небето" - Пиксар)

("В небето" - Пиксар)