Ние Ви препоръчваме


  • Хотели с туристическа агенция Александър Тур
  • Круизи с туристическа агенция Александър Тур
  • Екскурзии и почивки с туристическа агенция Александър Тур
  • Самолетни билети от туристическа агенция Александър Тур

Круиз по Дунав

виена круиз и круизи по дунава

О Т    В И Е Н А    Д О    Р У С Е

Този круиз е с начална точка Виена и завършва в края на дунавската делта – там, където Дунава се влива в Черно море. Прекосява пет държави – Австрия, Унгария, Сърбия, Румъния и България, като преминава и съответно спира в нощна Будапеща, Печ, Нови Сад и Крушедол, Белград и Букурещ.  Включва и екскурзия с малък кораб до Делтата (допълнителни екскурзии, които не са част от пакета, чиято цена е посочена по-долу.)

Пътешествието с кораб по Дунава е един от най-старите начини на придвижване между старите европейски градове и столици. Целогодишно пълноводната река минава през красиви местности и спирките на кораба “София” са в градове, които са популярни туристически дестинации. На запад от унгарската столица Будапеща, синия Дунав преминава през красиви местности – лозя по хълмовете край реката, градове, запазили средновековния си облик и тъмни гори, сред които реката се носи в пълна тишина.

Цената на този круиз започва от 378 евро, като включва: 7 нощувки на борда на пълен пансион (закуска, обяд, следобедно кафе, вечеря, нощна закуска), коктейл на Капитана при посрещането, капитанска Гала-вечеря, анимационна програма на немски език и оркестър на живо на борда, пасажерски такси за пристанищата и медицинска застраховка – Allianz Bulgaria с покритие 10 000 Евро за лица до 69г.

Датите на отпътуване от Виена (екскурзията не включва транспорта до Виена) са:

12-19 април, 2010
28 май – 04 юни, 2010
28 юни – 05 юли, 2010
29 юли – 05 август, 2010
14-21 август, 2010
09-16 септември, 2010
25 септември – 02 октомври, 2010

Пълна информация за пристанищата, екскурзиите, престоя и допълнителни условия по офертата круиз по Дунава можете да откриете в посочения линк.

круиз по дунава будапеща

Будапеща

круиз дунава

Коктейл с Капитана

круиз и круизи по дунава будапеща кораб

Будапеща

круиз и круизи по дунава

Замъкът Мелк