Ние Ви препоръчваме


  • Хотели с туристическа агенция Александър Тур
  • Круизи с туристическа агенция Александър Тур
  • Екскурзии и почивки с туристическа агенция Александър Тур
  • Самолетни билети от туристическа агенция Александър Тур

Круизи за деца

Корабът за деца на Дисни

След дълго очакване, круизната компания Майер Верфт сбъдна детската мечта за пътуващ по море Дисниленд. Корабът Дисни Дрийм (Дисни мечти) предлага едно изключително пътешествие за деца, на борда на приказното плавателно средство. Дисни Дрийм е третия кораб от поредицата Дисни и като най-новия и добре оборудван кораб се радва на голям интерес. Дванадесет години практика и опит са оказали своето влияние върху направата и функционалността на кораба, както и на мерките за сигурност, съобразени с детската аудитория. Строителят на кораба уточнява: “Дисни са особена компания – когато те правят нещо, те знаят какво точно е то до последния квадратен сантиметър и стриктно следят изпълнението му”. Дизайнерите, сътворили интериора на кораба гледат всяка една негова част през очите на детето – това е тайната на една от най-големите индустрии за деца.

Когато компания като MSC открива кораб, те канят София Лорен, която под звуците на симфоничен оркестър разбива бутилката шампанско в кораба. За американските собственици на Дисни Дрийм, подходящо откриване е да пее самата Дженифър Хъдсън (победителка в Мюзик Айдъл и актриса от Dream Girls), да има фойерверки, като в самия Дисниленд и хеликоптер да пусне триметрова бутилка с шампанско.

Корабът не оставя без забавления и родителите на децата. Но днес ще се спрем на круизното пътуване за деца в снимки, на които ще видите някои от интересните идеи, осъществени на борда: