Ние Ви препоръчваме


  • Хотели с туристическа агенция Александър Тур
  • Круизи с туристическа агенция Александър Тур
  • Екскурзии и почивки с туристическа агенция Александър Тур
  • Самолетни билети от туристическа агенция Александър Тур

Летни ПРОМО круизи

Имате втори шанс за промо цени за лято 2015

В промоцията са включени избрани летни отплавания от каталога на MSC Cruises с големи намаления! В промоцията са включени и топ корабите MSC Preziosa, MSC Fantasia и MSC Divina с отплавания по западно Средиземноморие, така и отплавания от Венеция с MSC Lirica, MSC Musica и MSC Poesia. Норвежки фиорди пък можете да посетите с реновирания MSC Sinfonia от Германия.

Западно Средиземно Море

Цени от: € 469 на човек

————-

Източно Средиземно Море

Цени от: € 419 на човек

Пълният списък с отплаванията, намерете → ТУК ←

За допълнителна информация и резервации: свържете се с Вашия круизен агент – Александър Тур!

✆ 02/983 33 22

✆ 0878 41 41 50

✉ kruizi@alexandertour.com

Александър Тур на 22 години

През тази седмица, туристическа агенция Александър Тур, една от най-старите и професионални агенции на пазара, навършва 22 години работа в полза на всички пътешественици в България и чужбина.

Туроператорът Александър Тур е сред първите, които започват продажбата на круизни пътувания, круизи и корабни пътешествия и до сега остават най-сигурната агенция за пътуване в чужбина, като по своя брой благодарни клиенти и лоялни почитатели, се е доказала като водещата агенция на туристическия пазар в България. Една от мисиите на туроператора е да осигурява най-качествения продукт на своите клиенти, така че практически да не се стига до оплаквания и недоволство от организацията, настаняването и пътуването на клиентите на агенцията. Негативните отзиви за Александър Тур и качеството на обслужването, които можете да откриете от реални клиенти в Интернет са най-малки по количество, спрямо оплакванията от останалите туристически агенции, а това е сериозна обратна връзка, която категорично препоръчва Александър Тур като най-сигурната туристическа агенция на пазара.

Офисите на туристическата агенция са централно разположени в София, близо до Лъвов мост, на метри от комуникационните връзки с други градове ос страната – централните жп и автогари, както и от същинския център на столицата. На кратко разстояние пеша, можете лично да посетите офиса на Александър Тур, където агентите по продажби на хотели, екскурзии, самолетни билети и круизи ще ви дадат най-доброто предложение, което търсите за своето пътуване.

Компанията поддържа няколко отлично функциониращи сайта, през които можете да получите подробна информация за всички туристически услуги, както и начин да резервирате бързо он-лайн или директно да закупите своята екскурзия, почивка, самолетен билет, круиз и всички останали туристически услуги на територията на страната и в чужбина. Александър Тур поддържа професионални и доказано отговорни отношения с всички добри туристически агенции и модерни сайтове свързани с туризъм и пътуване.

Честит празник и за много години!