Ние Ви препоръчваме


  • Хотели с туристическа агенция Александър Тур
  • Круизи с туристическа агенция Александър Тур
  • Екскурзии и почивки с туристическа агенция Александър Тур
  • Самолетни билети от туристическа агенция Александър Тур

Круиз Великден 2013 – Гърция и Турция

Миконос, Кушадасъ, Патмос, Ираклион и Санторини от Атина
7 дни / 6 нощувки
Дати на отплуване: 3, 10, 17, 24 май 2013

Кораб: LOUIS OLYMPIA
Пристанище на отплаване: Гърция, Пирея (Атина)
Маршрут: Пирея (Атина) , Миконос , Кушадасъ , Патмос , Ираклион , Санторини , Пирея(Атина)

Вътрешна каюта – Цена от: 265 €
Каюта с прозорец – Цена от: 325 €
Апартамент – Цена от: 445 €
Посочената цена е на човек на база двойно настаняване /една двойна каюта/, с включена пристанищна такса.

С този вълнуващ круиз ще посетите най-красивите гръцки острови и турски пристанища. Една истинска Балканско-Азиатска приказка, подходяща за круизни пътешественици от България. Цената е неустоимо ниска и Великден и майските празници 2013 са времето, през което плаването в Средиземно море е запомнящо се преживяване, с лек пролетен полъх, без жегите, типични за региона.


С този круиз ще посетите
Ираклио, най-красивия град на остров Крит, известен със своите културни и археологически паметници, сред които и руините на Кносос,с маслодобива си и вкусните маслини, отлични ресторанти и богатата винарска история. Какво удоволствие да отпиете чаша вино на брега на Ираклион!

Патмос, островът на заточение на апостол Йоан – какво по добро време от Възкресение да посетите пещерата, където апостолът е написал Откровението, последната книга от Библията, както и да разгледате впечатляващия старинен манастир с богата библиотека. Патмос е в списъка на ЮНЕСКО на световното наследство.

Цикладите и остров Миконос – те дори нямат нужда да бъдат представени. Белите къщи със сините покриви и внушителните височини и стръмни брегове, по които са накацали, са задължителна част от всяка брошура за Гърция и гръцките острови. Като в декор от „Мамма Миа”, Цикладите са задължителен елемент от списъка ви с дестинации, които трябва да посетите. Знаете ли, няма по-добра възможност да го направите, от круизното пътешествие! Корабът обикаля и ви среща с малките островчета и китните им къщи, а спирката в Миконос е специално преживяване!

Кушадасъ също няма нужда от представяне, но след като с круизната спирка сте турист за един ден, препоръчваме ви да се отдадете на кулинарни преживявания, разходки из града и посещение на музей по избор (нашето предложение е Музеят на локомотивите – впечатляваща колекция от тези някога така необходими машини). А защо не и среща с приятели, които почиват там!

За резервации: Вашият Троператор Александър Тур
тел.: 0035929833322, email: outgoing@alexandertour.com

Круизи – Великден 2013

Великденски круизи

Предлагаме ви два круиза на борда на Норвежки Епос, построен през 2010

Norwegian Epic – невероятният нов кораб на NCL, с 21 ресторанта, анимация и най-иновативните възможности за настаняване. Перфектното круизно пътешествие – само на борда на NCL!

КРУИЗ
Барселона, Марсилия, Палма де Майорка – 5 дни
Пристанище на отплаване: Барселона
Маршрут: Барселона , Марсилия , Палма де Майорка , Барселона

Отплава – 01 май 2013 от Барселона
05 май 2013 – завръща се в Барселона

Вътрешна каюта – Цена от: 449 €
Каюта с балкон – Цена от: 609 €
Малък Апартамент – Цена от: 619 €

КРУИЗ
От Барселона До Рим – 4 дни
Пристанище на отплаване: Барселона
Маршрут: Барселона , Неапол , Чивитавекия (Рим)

Отплава на 05 май 2013 - директно след пристигането си в Барселона, можете да съчетаете двата круиза!
Пристига на 08 май 2013 в Чивитавекия (Рим)

Вътрешна каюта – Цена от: 249 €
Каюта с балкон – Цена от: 299 €
Малък Апартамент – Цена от: 399 €

Вижте цени и двата круиза тук – Великден круизи

Зарадвайте себе си и своите близки с Великденски круиз на борда на най-красивия кораб от семейството на НСЛ. По това време на годината Средиземноморието и Барселона като отправна точка са с неподправена пролетна красота и най-топлите пролетни дни, когато разходките навън и обиколките по туристическите забележителности са целодневно ненатоварено от жегите занимание.

Предимството на тези круизи е, че цените не са високи, тъй като в тази част на Европа Великден по католическите традиции е вече приключил. Великден 2013 в България може да предложи страхотни оферти на отлични цени поради разликите в двете християнски течения.

Барселона със своя повлиян от океана средиземноморски климат през април и май, подобно на България е с доста валежи, а какво по-добро от това да сте в морето по време на пролетния дъжд, който започва и спира внезапно… Най-важното предимство е, че можете да напуснете града “с развети платна” и да се отдадете на Великденски круиз по една от двете предложени круизни линии, а защо не и двете!