Ние Ви препоръчваме


  • Хотели с туристическа агенция Александър Тур
  • Круизи с туристическа агенция Александър Тур
  • Екскурзии и почивки с туристическа агенция Александър Тур
  • Самолетни билети от туристическа агенция Александър Тур

ПРОМОЦИЯ – круизно пътуване – Гръцки острови и Египет – 559 евро

Гърция и Египет са страни с класическо наследство, с което всеки европеец трябва да се запознае. Изкуствата и древните религии, които са втъкани в националната идентичност на тези страни ги правят уникални по рода си в културен мащаб. Ние сме късметлии, да сме само на една ръка разстояние, както от Гърция, така и от Египет и затова ви предлагаме да разгледате тези два културни феномена със стил – с круиз до Александрия и Катаколон, Пирея (Атина), Родос и Ираклион. С това пътешествие за 12 дни ще имате възможност да посетите и Италия и Турция.

Крит - детайл от музейна изложба

Крит - детайл от музейна изложба

Плаването през красивите гръцки острови е преживяване, в което можете да усетите както духа на древногръцките митове и легенди, така и първообраза на всички морски пътувания, свидетелства за които се пазят в музеите на плавателните изкуства в Гърция и в Египет. Пейзажът е пълен с история и приказни легенди за древни царе и владетели.

Мнозина от нас са пътували сред Гръцките острови и са слушали за древна Александрия във въображението си, докато сме чели за първи път “Древногръцки митове и легенди” на професор Кун или приказните истории за богове, гробници и учени на германския журналист К.В. Керам. Легендите за Зевс, Пан, Дионис и титаните са част от нашата култура и наследство, а Александрийския фар е едно от седемте чудеса на древния свят, и въпреки, че днес на негово място се издига крепостта Каит Бей, Александрия е място, което си струва да видите.

Това круизно пътуване е с начална точка Италия – отплава се от Генуа и е за 11 нощувки – 12 дни. С него ще посетите Генуа (Италия ),  Катаколон (Гърция) Пирея  – Атина (Гърция), Родос, Александрия (Египет), Мармарис (Турция), Ираклион – Крит (Гърция), Месина, Неапол и завръщането е отново в  Италия – Генуа.

Повече информацията за круиз Гръцки острови и Египет можете да намерите в линка

Ираклион - Крит

Ираклион - Крит

Александрия - Египет

Александрия - Египет

Крит - музея

Крит - музея

Крит

Крит

Александрийския фар - рисунка

Александрийския фар - рисунка

Ираклион - саркофаг от музейна експозиция

Ираклион - саркофаг от музейна експозиция

Подаръчен ваучър за круиз

От днес можете да зарадвате любим човек с подаръчен ваучър за мечтана от него почивка или дестинация, като поръчате такъв в Александър Тур. Освен за определена екскурзия, ваучърът може да е на определена стойност, като дадете възможност на човека сам да избере почивка, в рамките на подарената сума.

Ние често сме казвали, че да продаваш почивки е като да продаваш мечти. Понякога ежедневието, а често и обстоятелствата правят живота ни рутинен и спираме да мислим за мечтаните от нас пътешествия и непознати страни. Подаръчният ваучър е една подарена мечта - в него можете да изберете да включите екскурзия или мечтата за екскурзия - и с този къс хартия да сбъднете желанието на близък ваш човек.

Процедурите са улеснени от туроператора и при желание, ваучърът може да се опакова луксозно срещу 10 лева. Ако стойността му е по-висока от 1000 лева, получавате и безплатна доставка (до 48 часа в гр. София).

Има много начини да резервирате почивка, хотел или екскурзия, но ваучърът придава елемент на романтика и изненада във вашия подарък и в случай че така или иначе сте решили да пътувате, е безплатен начин да го направите със стил!

("В небето" - Пиксар)

("В небето" - Пиксар)