Ние Ви препоръчваме


  • Хотели с туристическа агенция Александър Тур
  • Круизи с туристическа агенция Александър Тур
  • Екскурзии и почивки с туристическа агенция Александър Тур
  • Самолетни билети от туристическа агенция Александър Тур

Новогодишни круизи

Наближава времето за планиране на Коледните и новогодишни празници. Много хора предпочитат да съчетаят двете почивки и да избягат от студа и еднообразието на зимата за една цяла седмица.

Круизните компании знаят това и излизат с вълнуващи оферти за тазгодишните празнични дни. Офертите им са подходящи за почвки над една седмица, но все пак са съобразени с двата празника и могат да се обособят като две различни категории почивки.

За Круиз за нова година 2011 по настоящем можем да ви предложим няколко екскурзии в различни части на света. Проверявайте сайта ни за още предложения и промоции и не забравяйте, че сега е времето на отстъпките за ранни записвания! Днес ще ви представим горещите оферти за круизно пътуване за новата 2011 година. Проверете в сайта повече подробности за пристанищата, новогодишното празнуване, настаняването и всичко, което бихте искали да знаете, когато планирате своето корабно пътешествие.

Някои от програмите, които биха били от интерес за вас са

Новогодишни Круизи – Средиземно Море

Новогодишно величие - 10 дни, цени от 689 € на борда на Louis Majesty 4*
Отплуване от Генуа на 27 декември 2010г.
Новогодишо съвършенство - 9 дни, цени от 1119 € на борда на MSC Splendida 5*
Отплуване от Генуа на 27 декември 2010г.
Новогодишен разкош - 9 дни, цени от 1119 € на борда на MSC Magnifica 5*
Отплуване от Венеция на 27 декември 2010г.
Празнични нефрити - 10 дни, цени от 1119 € на борда на Norwegian Jade 5*
Отплуване от Барселона на 24 декември 2010г.
Новогодишна магия - 10 дни, цени от 1311 € на борда на Costa Magica
Отплуване от Савона на 29 декември 2010г.

Азия – Близък Изток – Новогодишни круизи

Новогодишни светлини – Емирати – 8 дни, цени от 956 € на борда на Costa Luminosa
Отплуване от Дубай на 27 декември 2010г.
Новогодишна прелест – Емирати – 8 дни, цени от 1119 € на борда на MSC Splendida 5*
Отплуване от Генуа на 27 декември 2010г.

Далечен Изток – Новогодишни круизи

Празнична класика - 15 дни, цени от 1671 € на борда на Costa Classica
Отплуване от Сингапур на 19 декември 2010г.

Кариби – Новогодишни круизи

Новогодишен Карибски коктейл - 8 дни, цени от 2056 € на борда на Costa Мediterranea
Отплуване от Гваделупа на 26 декември 2010г.

Новогодишни Круизи – Южна Америка

Магията на Бразилия - 8 дни, цени от 1348 € на борда на Bleu De France
Отплуване от Салвадор де Баия на 25 декември 2010г.

Ново – как да изберем круизно пътуване

Има няколко начина да изберете своя круиз и круизно пътуване, когато сте решили да пътувате и почивате по този предпочитан през последните години начин.

  • Единя от начините е да следите редовно сайтовете за круизи, тъй като круизните компании редовно предлагат огромни отстъпки и големи промоции, особено за ранни записвания и предпочитани дестинации. Когато круизната компания MSC пусна своя оферта за 8 дневно пътешествие в Италия, Франция и Африка само за 199 евро, клиентите на Александър Тур научиха първи.

Друг начин е да решите КОГА искате да пътувате. Може би искате да направите круизно пътешествие по случай годишнина, може би искате да подарите круиз за рожден ден, а може и като част от вашата отпуска. В момента най-популярни са Новогодишните круизи. Не забравяйте – септември и октомври са месеците, в които можете да получите отстъпка за коледните круизи на база “ранни записвания“.

  • Друг начин да определите кое круизно пътуване е за вас е да разгледате удобствата по корабите. Спомняте ли си великолепната Сплендида, построена и пусната в действие през 2009г? Този великолепен петзвезден кораб  предлага Коледен круиз от 16 декември 2010, който струва само 899 евро (безупречно обзаведена двойна вътрешна каюта) за ол инклузив разкош в рамките на почти две седмици! (този круиз е с продължителност 12 дни)

Ако пък водеща е цената, разглеждайте сектор Промоции, в които ще откриете цени от 279 евро за 4-дневен круиз из Егейско море и много други.

  • И накрая, но не на последно място – отскоро Александър Тур предлага и друг начин да определите своето круизно пътешествие – като изберете първо дестинация, в която искате да прекосите морета и океани на борда на круизен кораб. Такива са Средиземно море, Егейско море, Северна и Южна Америка, Северна Европа, Карибите, Трансатлантическите (презокеански) круизи, Тихия океан и други.

Пътешествие с вкус на шоколад

Представяме ви най-новата игра на Александър Тур, с която имате всички шансове да спечелите един от 18-те ваучъра на стойност 120лв или голямата награда ваучър на стойност  320лв, които ще бъдат теглени в началото на всеки месец до края на годината – на 5 октомври, 5 ноември и 6 декември 2010 (когато ще бъде изтеглена и голямата награда).

Всеки от тези ваучъри може да се използва като кредит към круизно пътешествие. Ако решите да се възползвате от някоя от есенните оферти (есента е най-подходящото време за круиз) и да посетите Франция, Италия, многобройните гръцки острови и да стигнете дори до Африка – можете да доплатите оставащата сума към ваучъра (например: спечелили сте ваучър на стойност 120лв, ако решите да попътувате из Егейско море (стойност на круиза – 279 евро) доплащате разликата до пълната сума).

Талоните за участие се разпространяват чрез сайта на Александър Тур за екскурзии и  кутиите с бонбони “Крем Ром”, “Крем Кайсия” и “Крем Ягода” на “СИГМА БИО” ООД, гр. София.

Всичко, което трябва да направите е да изпратите в пощенски плик изрязан или копиран талон на адрес: гр. София 1202, ул. “Поп Богомил” № 44, за играта “Пътешествие с вкус на шоколад” на Александър Тур. Талонът трябва да съдържа трите имена, адрес, e – mail и телефон за връзка на подателя, както и отговори на зададените въпроси.Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или услуга.