Ние Ви препоръчваме


  • Хотели с туристическа агенция Александър Тур
  • Круизи с туристическа агенция Александър Тур
  • Екскурзии и почивки с туристическа агенция Александър Тур
  • Самолетни билети от туристическа агенция Александър Тур

ПРОМОЦИЯ: Двама пътуват на цената на един – КРУИЗ Средиземноморие

ПРОМОЦИЯ: ДВАМА ПЪТУВАТ НА ЦЕНАТА НА ЕДИН

 

При пътуване на двама души, настанени в една каюта, се заплаща само брошурната цена за един пасажер, настанен в съответния тип двойна каюта. Цената не включва пристанищни такси и такса обслужване – тези такси се заплащат допълнително и от двамата пасажери.

С тази промоция практически получавате 50% намаление от редовната цена за круиз, ако сте двама пасажери – какъв по-хубав подарък за новата година от великолепно есенно пътешествие из Средиземноморието, с маршрути през Малта, Испания, Италия, Тунис и Франция. Цените по-долу са пакетни, за двама, така че, за да видите индивидуалната си цена (не е приложимо за индивидуални пътувания, проверете единствено цената на човек) разделете сумата на две. Бюджетът за един човек е цената наполовина и е неустоимо нисък разход за едноседмичен круиз.
Този круиз може да бъде подарен на новобрачни двойки, на любимата половинка, на възрастни родители и всяка двойка, която получава предимството на по-ниската цена, ако реши да пътува в пълен комплект със своята половинка.

Ако решите да изненадате близки с такъв подарък, изберете стилен и индивидуално изработен подаръчен ваучър за круизно пътуване – заявете го тук – Подаръчен ваучър за круиз.

Есента е предпочитан сезон за круизни пътувания из Средиземноморието, температурите не са твърде високи и горещините са изместени от поносима топлина. Пристанищата по това време на годината са доста заети, тъй като много круизни линии държат особено на есенните си оферти и круизните пътешественици знаят, че топлите води на Средиземно море са най-приветливи към мореплавателите.
За да резервирате на тази пакетна цена, просто ни се обадете – 02/983 33 22 – Александър Тур

Промоцията е валидна до изчерпване на предвидените места.
Вижте по-долу посочените дати и пристанища на отплаване за маршрути.

ПРОМОЦИЯТА Е ВАЛИДНА ЗА СЛЕДНИТЕ КРУИЗНИ ПРОГРАМИ с фиксирани дати, маршрути и каюти.

СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ ИМПЕРИИ I All Inclusive
Дестинация: Средиземно море
Маршрут: Малта – Италия – Испания
Кораб: Pullmantur Empress
Пристанище на отплаване: Малта
Отплаване на дати: 01, 08, 15 октомври 2012г.
Продължителност: 8 дни – 7 нощувки

ЦЕНА НА КРУИЗ ЗА ДВАМА: от 590 ЕВРО
Пристанищни такси: 190 евро на човек
Такса обслужване: 72 евро на човек

СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ ИМПЕРИИ II All Inclusive
Дестинация: Средиземно море
Маршрут: Испания – Малта – Италия
Кораб: Pullmantur Empress
Пристанище на отплаване: Валенсия
Отплаване на дати: 29 септември; 06, 13, 20 октомври 2012г.
Продължителност: 8 дни – 7 нощувки

ЦЕНА НА КРУИЗ ЗА ДВАМА: от 590 ЕВРО
Пристанищни такси: 190 евро на човек
Такса обслужване: 72 евро на човек

МОРСКИ СУВЕРЕНИТЕТ I All Inclusive
Дестинация: Средиземно море
Маршрут: Испания – Тунис – Италия – Франция
Кораб: Pullmantur Sovereign 4*
Пристанище на отплаване: Барселона
Отплаване на дати: всяка събота в периода 31.03-27.10.2012 с изключение на датите през юли и август
Продължителност: 8 дни – 7 нощувки

ЦЕНА НА КРУИЗ ЗА ДВАМА: от 629 ЕВРО
Пристанищни такси: 190 евро на човек
Такса обслужване: 72 евро на човек

Вижте тази оферта тук

Пулмантур Зенит

Корабът Зенит е най-новия в голямото семейство на Пулмантур круизи. Построен през 1992г. и напълно реиновиран през 2006г. корабът е с пасажерска вместимост от 1440 човека, при пълна заетост на 720-те каюти, с допълнителни 670 места за екипажа. Зенит на Пулмантур пътува под малтийски флаг и развива скорост от 21,4 възела. Зенит Пулмантур е построен през 1992 в корабостроителницата на Meyer Werft в Германия, за която сме писали нееднократно. През първите почти 20 години, корабът е притежание на Селебрити Круизес.

За компанията Пулмантур предприемчивостта е в основата на цялостната им политика да са гъвкави и приспособими към нуждите на пасажерите си и до днес. Започнали като малка компания, стартирала с 25 годишен кораб за евтини круизи по Средиземно море. 12 години по-късно компанията основана от местен испански рибар притежава няколко отлични кораба и сключва сделка с круизния оператор Ройал Карибиън за сътрудничество в продажбата на круизни пътешествия.

Корабът Зенит на Пулмантур разполага с основен ресторант, допълнителен бюфет ресторант, три бара, бар-клуб, кафене, зала за спектакли “Broadway”, театър, казино, дискотека, СПА център, салон за красота, библиотека, фото галерия, няколко безмитни магазина, зала за интернет, фитнес център, сауна, зала за игри, външни басейни и 3 джакузита.

Сред десетките ревюта за Пулмантур в круизните форуми по света, доминират положителните впечатления. За много пасажери корабът е отлично поддържан, с добро обслужване на клиенти и ол инклузив базата на изхранване позволява приличен избор на храна и включени напитки, в това число и алкохолни.

Разбира се, най-интересната част са пристанищните градове и многообразието от дестинации, които Пулмантур предлага.

За да резервирате круиз на Пулмантур, обадете се на 02/983 33 22 или вижте Круизи в Пулмантур.

Круиз из Гърция, Турция, Египет и Израел

Един от ежегодните маршрути на Пулмантур круизи с кораба Зенит (Круиз „Източен Зенит” в предлаганите от Александър Тур круизи) е в най-близката до нас част на Балканите и Азия с Турция и Израел – Средиземно, Бяло и Егейско море и горещите брегове на Африка при Египет. Продължителността на круиза е седмица (8 дни), отпътува от Атина, с което пътните разходи се снижават до минималните възможни, когато говорим за круизно пътуване.

За тази цяла круизна седмица ще посетите Атина, Александрия в Египет, Порт Саид, отново там, Ашдод (Йерусалим, Витлеем) в Израел за два дни, Лимасол на остров Кипър и турския курорт Мармарис, след което корабът се връща обратно в Атина.

Ашдод

Двете египетски пристанища са сред най-колоритните градове, които ще посетите по време на това круизно пътешествие, въпреки че останалите не им отстъпват по нищо, тъй като повечето от включените в програмата градове са видни представители на древни цивилизации и съществуващи от хиляди години пристанища.

Порт Саид

Порт Саид, за разлика от Александрия е ново пристанище, възникнало след построяването на Суецкия канал. Известният автор на „Маугли” Ръдиард Киплинг казва за него: „Ако наистина искате да откриете познат, запален по пътешествията, има две места на планетата, където просто трябва да седнете и да почакате и рано или късно този човек ще се появи – това са пристанищата на Лондон и Порт Саид”.

Основан през 60-те години на 19 век, Порт Саид бързо става стратегически търговски и мореплавателен център за тази част от Африка. Половин век по-късно пристанищния град наброява почти 100 000 души – еврейски търговци, магазинери от Египет, гръцки фотографи, италиански архитекти, швейцарски хотелиери, служители малтийци, френски банкери и шотландски инжинери са сред постоянните обитатели, а голяма маса хора – пътници към Далечния изток и Африка, нощуват тук и създават търговски и приятелски връзки, ако градът е бил приветлив към тях (преходните пристанища като Марсилия, Порт Саид или Бомбай са всеизвестни с обирите, пиратските кораби и прочутия пристанищен живот, в който оцеляването е трудна задача). За авантюристите пристанището и до днес крие същия чар, който е събирал богатото културно многообразие от пътешественици през последните сто години.

Александрия

За Александрия, пристанище и важен за Римската империя и Гърция, както и за самия Египет град, може да се каже много. Всеки добър пътеводител за града ще ви заведе при останките и запазените паметници на някои от световните културни наследства и чудеса на света, някога прославяли града, като един от най-важните в древния свят, втория по важност и големина след Рим. Пристанището на Александрия се намира в западната част на делтата на река Нил, отворено към Средиземно море. Двете пристанища – източното и западното са разделени едно от друго с малък полуостров. Круизните кораби акостират в западното пристанище на Александрия, тъй като източното е по-плитко и не приема кораби с големи тонажи. И двете пристанища са пълни с акостиращи кораби и пътят към тях е колоритно обсипан с кораби от всякакъв вид, яхти и малки лодки, които навигират с внимание един за друг, поради многобройното им присъствие.

Минаретата, кубетата на сградите около пристанището и забързания по арабски живот в града са приключение сами по себе си, за това не пропускайте възможността да почувствате полъха на древността на Александрийското пристанище.

Този круиз е валиден за круизни пътешествия 2011 и най-вероятно ще бъде включен в круизните програми на Пулмантур за 2012-та.

Круизи с Пулмантур

На борда на Пулмантур круизен кораб

Пулмантур круизите предлагат всичко, което световните круизни компании включват в своите пътешествия, като придават на приключението лек испански привкус.

Круизите на Пулмантур не са в най-високата луксозна круизна категория. Пътешествениците на борда са от всички краища на света, с преобладаващо мнозинство от испанци, бразилци и други страни.

Круизите на Пулмантур обикалят Средиземно, Балтийско и Карибските морета. Повечето от круизите на компанията не са през зимата (Северно полукълбо), с изключение на карибските круизи.

Корабите, пътешестващи под знамето на Пулмантур са
PULLMANTUR OCEAN DREAM – Пулмантур Океанска мечта
PULLMANTUR EMPRESS **** – Пулмантур Империя
PULLMANTUR HORIZON **** – Пулмантур Хоризонт
PULLMANTUR SOVEREIGN **** – Пулмантур Суверен
PULLMANTUR BLEU DE FRANCE **** – Пулмантур Франция
PULLMANTUR ZENITH **** – Пулмантур Зенит

Най-големия кораб от групата е Зенит, който се присъединява към компанията през 2007-ма.

Една от особеностите на круизите с Пулмантур е базата на настаняване, круизите, предлагани през Александър Тур са на база Ол инклузив / All Inclusive , които включват закуска, снакс, обяд, следобедна закуска вечеря, среднощен бюфет и напитки: вода, натурални сокове, кафе, наливна бира, вино, коктейли.

Цените на круизите на Пулмантур през Александър Тур включват още настаняване, дневни и вечерни развлечения на борда на кораба, ползване на откритите басейни, шезлонги и плажни хавлии, детска градина и тийнейджърски клуб с анимация, ползване на фитнес центъра и специален бонус от Александър Тур – медицинска застраховка.

Най-популярните круизи на Пулмантур са
Средиземно море
Адриатически зенит
Средиземноморски хоризонти
Италия на хоризонта
Средиземноморски империи
Кариби
Карибски мечти
Балтийско и северни морета
Източен зенит – Северна Европа
Балтийски империи – Северна Европа

За да резервирате круиз на Пулмантур, обадете се на 02/983 33 22 или вижте Круизи в Пулмантур.