Ние Ви препоръчваме


  • Хотели с туристическа агенция Александър Тур
  • Круизи с туристическа агенция Александър Тур
  • Екскурзии и почивки с туристическа агенция Александър Тур
  • Самолетни билети от туристическа агенция Александър Тур

ПРОМОЦИЯ: КРУИЗ двама пътуват на цената на един на MSC Cruises

След новините с инцидента на потъващата Конкордия, следим отблизо реакциите на корабните компании.

На пръв поглед звучи парадоксално, но точно сега е времето за круиз. Корабните компании са особенно бдителни и следят внимателно за сигурността на своите кораби. Цените, поради намалялото доверие спадат и за това днес ви предлагаме една неустоима оферта:

ПРОМОЦИЯ Круиз – двама пътуват на цената на един!

Само до 17 януари 2012 – имате два дни за да вземете безплатното настаняване на втори човек и тази изключително изгодна оферта!

При пътуване на двама души, настанени в една каюта, се заплаща само цената за един пасажер, настанен в съответния тип двойна каюта. Цената не включва пристанищни такси и такса обслужване – тези такси се заплащат допълнително и от двамата пасажери.

Виж цялата КРУИЗ ПРОМОЦИЯ в посочения линк

Зимно: Круизи в Аляска

Макар че в България круизните пътешествия в Северното полукълбо през зимата, особено в Северна Америка не са особено популярни, круизите през зимата имат предимството да са изключително зрелищни.

В Европа предимството на круизите в географските ширини с минусови температури, потънали в сняг като зимна приказка са зрелищните гледки и отличните условия на подготвените за такива условия круизни кораби, в които ще се почувствате като в луксозен СПА хотел.

Удобствата на кораба, пътуващ по зимна круизна линия в Северното полукълбо не приключват единствено с добрите ресторанти, силната храна, СПА центровете и забавленията на кораба. Роял Карибиън в круизите си до Аляска организират весело посрещане на Коледа и Нова година и десетки малки приятни изненади, като например великолепно малко селище, направено от джинджифилови сладкиши, което готвачите приготвят и предоставят на гостите и коледна украса, която надминава по пищност украсата на много европейски столици и създава неповторима атмосфера.

Круизите в Аляска традиционно се провеждат през летните месеци, заради по-суровите условия за корабоплаване през зимните месеци. Зимните круизи отчитат по-високата трудност за плаване и винаги обхождат брегове с нисък риск от заледяване.

Гледките по време на един такъв зимен круиз са изумителни. От малките късове лед, които правят водата прозрачна и с отблясъка си на слънцето приличат на стотици огромни диаманти, до наблюдаването на китовете, за които студените води не са никакво препятствие. За любителите на екстремното се предлагат много допълнителни екскурзии и приключения като рафтинг по реки с “бели води” (частично замръзнали), класически риболов върху лед, разходки със зимен впряг. Айсбергите, към които корабите проявяват доказана предпазливост, ще се изправят до вас огромни и истински, каквито може би никога повече няма да имате шанс да видите в живота си, тъй като всеки достъп до тях изисква специална подготовка и оборудване и струва скъпо.


Наблюдаване на дивата природа – най-посещаваната допълнителна екскурзия по време на зимен круиз


Изумрудено зелените води на океана и моретата през зимата впечатляват с чистотата, прозрачността и цвета си


Близка среща с айсберг от безопасно разстояние. Една от великите гледки, които човек може да си позволи в рамките на един живот…

За круизен сезон 2012 Роял Карибиън (круизи на компанията се предлагат през Александър Тур) планира круизни линии из Аляска, представени от два специално оборудвани кораба -  Radiance of the Seas (Морско сияние) и Rhapsody of the Seas (Морска Рапсодия). Круизите са със средна продължителност от една седмица (седем нощувки) и спират по пристанищата на Ванкувър, Британска Колумбия, Сиатъл и портовете на Аляска. Круизите с продължителност от 10 до 18 нощувки комбинират круизното пътуване с много дейности и екскурзии на брега. Двуседмичното пътуване на Морско сияние включва разглеждане на дивата природа по брега на Канада и САЩ, обиколки по паркове за забавление и различни музеи на морските пътешествия. Някои круизни пакети включват нощувки в отлични хотели на брега.