Ние Ви препоръчваме


  • Хотели с туристическа агенция Александър Тур
  • Круизи с туристическа агенция Александър Тур
  • Екскурзии и почивки с туристическа агенция Александър Тур
  • Самолетни билети от туристическа агенция Александър Тур

96 ЧАСОВА РАЗПРОДАЖБА НА КРУИЗИ

ПРОМОЦИЯ на MSC CRUISES

САМО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА В ПЕРИОДА 7 – 11 ОКТОМВРИ 2013

На вашето внимание предлагаме четири маршрута, подходящи за круиз през есента на 2013 и зимата на 2014. Круизно пътуване из моретата на Италия, Тунис, Испания, Португалия, Гърция, Израел и Франция – можете да изберете сред 4 оферти, като цените започват от  289 евро с ВКЛЮЧЕНИ пристанищни такси!

ПРОМОЦИЯТА важи при резервации в периода 7 – 11 ОКТОМВРИ 2013

За допълнителна информация, позвънете в офиса на  Александър Тур 02/983 33 22 или се запознайте по-подробно тук: Промоция круизи 2014

Изправянето и разчистването на потъналия Коста Конкордия

След почти 2 години, стартира планът за изправяне на заседналия в италиански води круизен кораб Коста Конкордия. Днес, понеделник 16 септември започна спасителната операция  край остров Джилио, на круизния кораб, чиято съдба ще е претопяване, след нарязване на части. Пристанище на Джилио ще остане затворено през целия ден.

Цената от 1.1 млрд. евро загуба бе покрита от компанията собственик на круизния кораб. 600млн. евро ще струва акцията по почистването на крайбрежието, изнасянето на кораба и операцията по неговото претопяване за скрап – “Карнивал”, която е собственик на компанията “Коста” също ще поеме цената за разчистването.

През зимата Коста Конкордия ще бъде приведен изкуствено в плавателен режим и откаран до някое от италианските пристанища, за да бъде нарязан за скрап.

Извеждането на Конкордия от водите на италианското крайбрежие, посещавано от милиони туристи годишно, е предизвикателство както за инжинерите, така и за еколозите. Поради големия интерес, акцията се следи от над 300 акредитирани журналисти.