Ние Ви препоръчваме


  • Хотели с туристическа агенция Александър Тур
  • Круизи с туристическа агенция Александър Тур
  • Екскурзии и почивки с туристическа агенция Александър Тур
  • Самолетни билети от туристическа агенция Александър Тур

Огромни круизни кораби – най-големите круизни кораби

Oasis of the seas и Allure of the seas- най-големите круизни кораби

Най-големия круизен кораб на компанията Роял Карибиън – Оазис на Моретата / Royal Caribbean е почти 50% по-голям от най-големите круизни кораби от това десетилетие на новия век. На стойност от $1.4 билиона, 225,282 тонния кораб е обзаведен по последна дума на модата в технологиите. В момента корабът е във Форт Лодърдейл и от първи декември 2009 пътува по моретата.

Точно когато си мислехме, че круизните кораби просто няма накъде повече да пораснат, Роял Карибиън създадоха своя, пет пъти по-голям от Титаник гигант, на борда на който е поместен един малък “Сентръл Парк” с живи дървета и хотелски удобства, търговски площи и много места за забавление – един малък плуващ град.

Оазис на Моретата е първия от двата огромни кораба, които компанията пусна на пазара за круизи – вторият Алюр / Allure of the seas е със същите параметри и тонаж, като своя събрат. Говори се, че като дължина, той е само с 5 милиметра по-дълъг от Оазис на Моретата

Пътуването на кораб, който помещава над 6 000 пасажери не е за всеки. Ако обичате по-спокойни ваканции, трябва да знаете, че големите круизни кораби носят риска от това да се почувствате като сред малка тълпа. В крайна сметка това е размерът на едно голямо село. Огромните кораби имат и друг проблем – те не се побират във всяко пристанище. Карибските круизи с двата огромни круизни кораба организират акостирането си на пристанищата на Сейнт Томас, Сейнт Мартен, Насау, Хаити, Коста Мая и Бахамите.

Директния конкурент на Роял Карибиън – компанията Карнавал / Carnival за сега не планира да последва примера на своите съперници. Най-големите кораби на компанията Карнавал – Carnival, Princess и Cunard— помещават не повече от 3,646 пътници.

Да се резервира място за някой от тези круизи не е трудно (резервирай тук, с най-големия круизен агент за България - Александър Тур), обемът на продажбите на билети за тези круизи позволява резервации дори в последния момент.

Забавленията на борда на кораба не са обикновените представления, концерти и филми, които повечето круизни кораби включват в своята програма. През изминалия сезон, на борда на двата огромни круизни кораба бяха показани мюзикълите “Чикаго” и “Брилянтин”.

Настаняването на борда на Алюр и Оазис също е революционно. Освен тези 28 апартамента, над 2700 стаи очакват посетители. Можете да се настаните в двуетажните апартаменти, да се повозите на старомодна въртележка в парка, да отпочинете в сауната или да се попечете на солариум, ако не искате да стоите под лъчите на тихоокеанското слънце. Представления във водния амфитеатър, шоу на лед.

Разгледайте снимки от борда на Оазис на Моретата за да придобиете представа какво се случва на борда на един такъв кораб.

Построяването на Оазис на Моретата


Корабът от птичи поглед


АкостиранеНяма коментари »

Все още няма коментари.

Остави коментар

Security Code: