Ние Ви препоръчваме


  • Хотели с туристическа агенция Александър Тур
  • Круизи с туристическа агенция Александър Тур
  • Екскурзии и почивки с туристическа агенция Александър Тур
  • Самолетни билети от туристическа агенция Александър Тур

Нова година на кораб

Круиз Хайфа

Пристанището на Хайфа, на което акостира за два дни и новогодишната нощ корабът Магнифика

Новогодишните круизи, които се радват на голям интерес през последните години, предлагат няколко възможности за морски пътешествия в Средиземно море. Да посрещнете новата 2012 година на палубата на круизен кораб е великолепно преживяване, без преувеличение. Подобно плаващ луксозен остров, круизните компании са добре подготвени с новогодишна програма и подходяща декорация.
В момента изготвяме оферти и за морета и дестинации извън Средиземноморието и скоро ще предоставим още възможности за обхождане на известни пристанищни градове, пътешествия сред южни морета или край заснежени като в зимна приказка крайбрежия.

На вашето внимание днес предлагаме
НОВА ГОДИНА 2012 В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ

Новогодишен разкош10 дни 604 €, кораб: MSC Magnifica 5*, отплава от Венеция 27 декември 2011
Новогодишно съвършенство – 8 дни 799 €, кораб: MSC Splendida 5*, отплава от Барселона 25 декември 2011
Новогодишна фантазия I- 12  дни 1049 €, кораб: MSC Fantasia 5*, отплава от Генуа 28 декември 2011
Новогодишна фантазия II12  дни 1049 €, кораб: MSC Fantasia 5*, отплава от Барселона 29 декември 2011
Новогодишна фантазия III12 дни  1049 €, кораб: MSC Fantasia 5*, отплава от Чивитавекия 27 декември 2011
Новогодишно съвършенство – Мароко – 8 дни  1099 €, кораб: MSC Splendida 5*, отплава от Генуа 31 декември 2011

Всички кораби са от луксозна категория (5* – петзвездни)
Отпътуване: Испания и Италия
Период - от една до две седмици
Цените включват – хранене, настаняване, почистване, използване на удобства (изброени в офертите)

Круиз Новогодишен разкош е на промоционалната цена от 479 евро към които се прибавят и 125 евро задължителни пристанищни такси. За тази цена получавате пълно изхранване наред с настаняването  (закуска, обяд, вечеря и междинни бюфети), двукратно почистване на каютите – всеки ден +и смяна на бельото, много дневни и вечерни развлечения на борда на кораба, използване на откритите басейни, шезлонги и плажни хавлии, използване на детска градина и тийнейджърски клуб и ползване на фитнес центъра.

Но предимствата на тази екскурзия е обиколката на цели три древни култури и някогашни цивилизации – Гърция, Италия и Израел, съответно в красивите пристанищни градове Бари, Венеция, Родос, Пирея и красивата Хайфа в Израел, където и корабът престоява 2 дни по време на новогодишните празници. Нова година 2012 според християнския календар (отброяването на годините е след Христос), не се отбелязва сред традиционалистично настроените евреи в Хайфа, но посрещането на календарната 2012 година се отбелязва с партита и празнуване. В района има гъсто заселване на руски етнически евреи, за които Новата година остава сред значимите празници.

Третият по големина израелски град Хайфа е с едва 300 000 жители. Построен в подножието на библейската планина Кармел, Хайфа гледа към морето и разполага с пристанище за пътнически и всякакви други кораби. Зимата в района е мека и по време на вашия престой, температурите средно за периода са между 7 и 18 градуса, районът е пълен с интересни места и забележителности (сред които световния център Бахаи, градините на който са вписани в списъка на ЮНЕСКО, пещерата на пророк Илия и пещерите на Кармел от праисторически времена). Корабът акостира по обяд в последния ден на декември – 31 декември 2011 и потегля на следващата година : ) – на 1-ви януари 2012 вечерта, така че след празнуването на борда (или по ваш избор и желание – в самата Хайфа – местните ресторанти позволяват ранно запазване на места) можете да се отправите на сутрешно кафе или късна закуска към брега.

За да резервирате този и още много новогодишни круизи, обадете ни се на 02/983 33 22 или последвайте линка:  круизи в Средиземно море – нова година 2012Няма коментари »

Все още няма коментари.

Остави коментар

Security Code: