Ние Ви препоръчваме


  • Хотели с туристическа агенция Александър Тур
  • Круизи с туристическа агенция Александър Тур
  • Екскурзии и почивки с туристическа агенция Александър Тур
  • Самолетни билети от туристическа агенция Александър Тур

Круизи през зимата

Ако точно сега искате да използвате натрупалата се отпуска и да направите крачката да отидете за първи път на круиз или просто да си починете сред океани и морета в истински лукс и условия за съвършената почивка, зимните круизи са за вас.


Санкт Петербург – крайбрежието

Има две категории зимни круизи – в Северното и в Южното полукълбо, като разликата е, че в северното е зима, докато в южното круизът е екзотично летен. Когато планирате круиз през зимата, преценете какво искате от своята почивка – да се откъснете от студа и досадата на късите зимни дни, натоварената си програма и подтискащите месеци без особени празници, каквито са януари и февруари, или да се порадвате на южните европейски, африкански и азиатски крайбрежия, където зимата е мека и пътуването е изключително приятно, тъй като не се налага да се криете от лъчите на парещото слънце. Сред круизните пътешествия в Северното полукълбо са и изключително зрелищните обиколки на северните столици с техните приказни бели брегове и великолепна украса.


Копенхаген през борда…

Круизите в Южното полукълбо включват световни дестинации като Карибите и великолепните карибски острови, Френска Полинезия и островите в индийския океан. Тези круизи ви предлагат и активна почивка на открито, като каране на АТВ в Мексико (да, Мексико не е в тези географски ширини, но често се използва като отправна точка за круизите в Южното полукълбо и зимните температури са достатъчно високи, че да почувствате истинското лято…), гмуркане в сините води на някой залив, срещи и гледки от джунглата и много други.

Круизите в Северното полукълбо могат по нищо да не отстъпят на южните по екзотичност. Круиз по река Нил или такъв в Дубай и ОАЕ са в достатъчно топли ширини така, че да усетите истинска южна горещина и очите ви да се порадват на палми и зеленина. Круизите, обикалящи Швеция, Дания, Естония, Англия, Германия, Естония, Русия, Финландия и други, ще ви срещнат с великолепието на Санкт Петербург, Стокхолм, Хелзинки, Копенхаген и много други… условията на корабите пътуващи из северните страни са отлични и често са на база ол инклузив, като някои оферти за круизи включват и полет от България до началната точка на круиза. Сред круизите в Северното полукълбо влизат и трансатлантическите круизи, които са интересен и забавен начин да стигнете до САЩ.


Стокхолм – круизен кораб преминава край града

Зимните круизи имат и друго голямо предимство – цената им е по-ниска от тези през редовния сезон (пролет-лято-есен).

Зимата е и идеалното време да се възползвате от големите намаления за ранни записвания, които корабните компании организират. Както можете да видите от последните ни постове за круизи – промоции по-долу, цената може да спадне до нечувано нисък бюджет, дори до 50% намаление. Намаления има и от редовните круизни линии, стига да резервирате сега, когато е все още рано за самото пътуване.

Освен за себе си, тези ранни записвания за круизно пътуване могат да повлияят и върху нечия чужда мечта за великолепно пътешествие с кораб. Можете да подарите круизно пътешествие на свои близки, на любим човек и един от най-търсените продукти – круиз като сватбено пътешествие. Сега е моментът да го направите на добра цена.

За резервации за круизи през зимните месеци и ранни записвания за круизни пътешествия – 02/983 33 22 – Александър Тур


Санкт Петербург – круизните пътувания край бившата руска столица ще ви покажат достолепието и царския облик на града…Няма коментари »

Все още няма коментари.

Остави коментар

Security Code: