Ние Ви препоръчваме


  • Хотели с туристическа агенция Александър Тур
  • Круизи с туристическа агенция Александър Тур
  • Екскурзии и почивки с туристическа агенция Александър Тур
  • Самолетни билети от туристическа агенция Александър Тур

Новопостроения кораб на Принцес Круизи глези клиентите си със СПА пакети и много вино….

Круиз със специални СПА пакети, сладоледена колекция и много вино….

Новият кораб в семейството на Принцес Круизи ще побира 3 600 пасажери извън пътуващия придружаващ персонал и в търсене на собствена идентичност и уникално търговско предложение, ще се фокусира върху пълното разглезване, изтънчения вкус и доброто настроение на своите пасажери.

Всеки нов кораб търси да се възползва максимално от блестящо новите си стаи, кабини, ресторанти и дори обиколката на борда е удоволствие, когато всяка частица на новото блести от чистота. Предложенията за почивка на борда също целят да извлекат максимума от блясъка на новото. Маркетинг отделът на Роял Принцес, по време на конференция в началото на март 2013 обяви намеренията си да предложи на своите пътници истинско кулинарно шоу с акцент върху добрите вина, сомелиерството насред морето и най-скъпите СПА пакети, някога предлагани на борда на круизен кораб. В замяна те гарантират качество от ново поколение и на ниво, оправдаващо парите на техните клиенти.

Принцес Роял ще дебютира през юни 2013. На борда ще се предлага най-голямата колекция от сладоледи, предлагани по море, наред с много музикални и водни атракции. Голяма колекция отлични уискита ще се предлагат в Уиски барът на борда. Дневен и вечерен пъб ще привличат любителите на разнообразни напитки, придружено от качествено фиш и чипс меню, меню което Принцес отдавна предлагат на останалите си кораби с голям успех.

Чаен бар в Piazza ще предлага над 250 вида чай, доставени от най-добрите магазини за чай в Лондон. Вината на борда са с акцент върху тосканските видове с ексклузивна селекция.

СПА пакетът за 4-има е на стойност $3,000 и освен процедури, предлага и висша кулинария и масажи. Скептици вече повдигат въпроса какво толкова ще има в пакета – изчислен като $1500 за двойка или $750 на човек, че да оправдае тази цена.

Дестинациите по които ще пътува новият круизен кораб са Лондон, Барселона, Венеция, Лисабон, Гибралтар, Малага, Флоренция и Пиза, Миконос, Кушадасъ, Неапол, Атина и още много други – една достойна европейска круизна обиколка!Няма коментари »

Все още няма коментари.

Остави коментар

Security Code: