Ние Ви препоръчваме


  • Хотели с туристическа агенция Александър Тур
  • Круизи с туристическа агенция Александър Тур
  • Екскурзии и почивки с туристическа агенция Александър Тур
  • Самолетни билети от туристическа агенция Александър Тур

Подаръчен ваучър за круиз

От днес можете да зарадвате любим човек с подаръчен ваучър за мечтана от него почивка или дестинация, като поръчате такъв в Александър Тур. Освен за определена екскурзия, ваучърът може да е на определена стойност, като дадете възможност на човека сам да избере почивка, в рамките на подарената сума.

Ние често сме казвали, че да продаваш почивки е като да продаваш мечти. Понякога ежедневието, а често и обстоятелствата правят живота ни рутинен и спираме да мислим за мечтаните от нас пътешествия и непознати страни. Подаръчният ваучър е една подарена мечта - в него можете да изберете да включите екскурзия или мечтата за екскурзия - и с този къс хартия да сбъднете желанието на близък ваш човек.

Процедурите са улеснени от туроператора и при желание, ваучърът може да се опакова луксозно срещу 10 лева. Ако стойността му е по-висока от 1000 лева, получавате и безплатна доставка (до 48 часа в гр. София).

Има много начини да резервирате почивка, хотел или екскурзия, но ваучърът придава елемент на романтика и изненада във вашия подарък и в случай че така или иначе сте решили да пътувате, е безплатен начин да го направите със стил!

("В небето" - Пиксар)

("В небето" - Пиксар)Няма коментари »

Все още няма коментари.

Остави коментар

Security Code: