Ние Ви препоръчваме


  • Хотели с туристическа агенция Александър Тур
  • Круизи с туристическа агенция Александър Тур
  • Екскурзии и почивки с туристическа агенция Александър Тур
  • Самолетни билети от туристическа агенция Александър Тур

На яхта във Венеция – луксозното пътуване на разумни цени

Пътуването с яхта край бреговете на северна Италия и Венеция е незабравимо преживяване – ще каже всеки, който е имал удоволствието да слезе на брега на Лидо ди Йезоло или десетките малки курортни градчета около Венеция или да вечеря на палубата, при залязващото слънце.

На вашето внимание предлагаме няколко едноседмични круиза в и около Венеция: (Цените са посочени най-отдолу)

КЛАСИЧЕСКИ КРУИЗ

Касиер – Венеция – Мурано – Бурано – Торчело – Касиер

 Едноседмичен двупосочен круиз, в движение: 20 часа, разстояние: 120 км. , шлюзове: 0
Класически круиз, който ще ви разходи из Венеция през нейните удивителни плавателни канали а след това ще се отправите към малките острови Мурано (известен с ателиетата за художествено стъкло), Бурано (известен с фините си дантели), и тихия Торчело.

Този круиз се предлага и във вариант от три нощувки, като се съкрати престоя на отделните острови.

КУЛТУРА И ИСТОРИЯ

Касиер – Венеция – Падова – Касиер

Едноседмичен двупосочен круиз, в движение: 20 часа, разстояние: 120 км. , шлюзове: 0

Круизът започва с разходка през плавателните канали на  Венеция, след което  по река Брента се отправяте към към Падуа, място на богата история, където можете да посетите най-старата ботаническа градина в свата. Плавайки сред красивата природа, ще имате възможност да се насладите на крайбрежните венециански вили, както и да посетите две от тях – Villa Foscari и Villa Pisani.

КРУИЗ НА КОНТРАСТИТЕ

Порто Леванте – Падова – Венеция – Касиер (или обратно)

Едноседмичен еднопосочен круиз, в движение: 25 часа, разстояние: 200 км. , шлюзове: 16
Този круиз започва от Порто Леванте, с невероятната красота  на делтата на река По и продължава през популярното живописно рибарско градче Киоджа и неговия известен рибен пазар, за да достигне до Венеция и малките острови Мурано, Бурано  и  Торчело. Потънали в зеленина пейзажи и пясъчни плажове обграждат пътя ви към Касиер. Можете да спирате и да се наслаждавате на гледките по пътя винаги когато пожелаете, а красотата на крайбрежието е в изобилие. 

ПРИРОДЕН КРУИЗ

Порто Леванте – Делтата на река По – Киоджа – Порто Леванте

Едноседмичен двупосочен круиз, в движение: 25 часа, разстояние: 160 км. , шлюзове: 8
Круизът е възможност за любителите на природата да се насладят на красотата на Италианското крайбрежие, да наблюдават и фотографират птици по делтата на най-дългата река в Италия – река По и да се потопят в атмосферата на Венеция, място не само за романтични пътувания, но и на исторически забележителности и великолепна кухня.  По пътя за Венеция имате възможността да спрете и разгледате известното рибарско градче Киоджа и островчетата Мурано, Бурано и Торчело. На връщане пък може да се отдадете на почивка на някое от тихите плажчета при устието на река По край Порто Леванте.

ПАНОРАМЕН КРУИЗ

Casier – Venezia – Jesolo – Casier Продължителност на круиза: 1 седмицa

Едноседмичен двупосочен круиз, в движение: 40 часа, разстояние: 200 км. , шлюзове: 14, подвижни мостове: 8
Италианските курорти на Адриатическото крайбрежие са живописни и пълни с пясъчни плажове, красиви крайбрежни сгради и много, много места за акостиране, вход към местности, малки села и курорти, в които да стъпите със стил. Венеция  с виещия из града лабиринт от канали, алеи и мостове, с прекрасни дворци, катедрали и сгради, пропити от многовековна история има много да предложи на пътешествениците. Йезоло е идеално място за почивка и забавления край морето със своите близо 15км. плажни ивици.

ЦЕНИ

Цените зависят от категорията яхта, която искате да наемете. Яхтите под наем, предлагани през Александър Тур са два класа: Modern и Classic.

Цените зависят и от периода на наемане и броя на хората на яхтата. Вижте цените за наем на яхта в Италия през 2010г. / в евро.

Тъй като цената е за цяла яхта, нейната стойност може да се подели между участващите в круиза и така вашето пътуване на борда на яхта Валентре например, с вместимост и удобства за 10 човека, за една цяла седмица в началото на септември струва 202 евро на човек за цялата седмица.

Цената за същата яхта в разгара на лятото, юли и началото на август е 260 евро на човек за 1 седмица.

Яхта от клас Modern с вместимост 8 човека, например яхтата Континентал излиза 390 евро на човек за 1 седмица или само 55 евро на ден/на човек. Тези цени са напълно съвместими с хотелските и за лукса, който предлагат, са наистина изгодна оферта.

Цената включва: Наем на напълно оборудвана яхта за 7 нощувки на база двупосочен круиз, обучение за управление на лодката, техническа поддръжка 7 дни в седмицатау кърпи и спално бельо и безплатен паркинг в началното/крайно пристанище

Цената не включва: Транспорт до/от пристанището, депозит за гориво: 150 евро на седмица (заплаща се намясто преди отпътуване в местна валута и се приспада от окончателната сума за горивото), Гориво,
Задължителна невъзвръщаема застраховка “щета” в размер на 79-195 евро на седмица, Доплащане за домашен любимец на борда: цена по запитване, Закъснение при връщането на яхтата: такса от 500 евро
и други, споменати в круизната оферта на Александър Тур.  

Тези круизи се предлагат от Александър Турoutgoing@alexandertour.com  , София, Поп Богомил 44 (офисът е на Лъвов мост), тел. 983 33 22


На борда на “Континентал”Няма коментари »

Все още няма коментари.

Остави коментар

Security Code: