Ние Ви препоръчваме


  • Хотели с туристическа агенция Александър Тур
  • Круизи с туристическа агенция Александър Тур
  • Екскурзии и почивки с туристическа агенция Александър Тур
  • Самолетни билети от туристическа агенция Александър Тур

Пътешествие с вкус на шоколад

Представяме ви най-новата игра на Александър Тур, с която имате всички шансове да спечелите един от 18-те ваучъра на стойност 120лв или голямата награда ваучър на стойност  320лв, които ще бъдат теглени в началото на всеки месец до края на годината – на 5 октомври, 5 ноември и 6 декември 2010 (когато ще бъде изтеглена и голямата награда).

Всеки от тези ваучъри може да се използва като кредит към круизно пътешествие. Ако решите да се възползвате от някоя от есенните оферти (есента е най-подходящото време за круиз) и да посетите Франция, Италия, многобройните гръцки острови и да стигнете дори до Африка – можете да доплатите оставащата сума към ваучъра (например: спечелили сте ваучър на стойност 120лв, ако решите да попътувате из Егейско море (стойност на круиза – 279 евро) доплащате разликата до пълната сума).

Талоните за участие се разпространяват чрез сайта на Александър Тур за екскурзии и  кутиите с бонбони “Крем Ром”, “Крем Кайсия” и “Крем Ягода” на “СИГМА БИО” ООД, гр. София.

Всичко, което трябва да направите е да изпратите в пощенски плик изрязан или копиран талон на адрес: гр. София 1202, ул. “Поп Богомил” № 44, за играта “Пътешествие с вкус на шоколад” на Александър Тур. Талонът трябва да съдържа трите имена, адрес, e – mail и телефон за връзка на подателя, както и отговори на зададените въпроси.Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или услуга.Няма коментари »

Все още няма коментари.

Остави коментар

Security Code: