Ние Ви препоръчваме


  • Хотели с туристическа агенция Александър Тур
  • Круизи с туристическа агенция Александър Тур
  • Екскурзии и почивки с туристическа агенция Александър Тур
  • Самолетни билети от туристическа агенция Александър Тур

Ново – как да изберем круизно пътуване

Има няколко начина да изберете своя круиз и круизно пътуване, когато сте решили да пътувате и почивате по този предпочитан през последните години начин.

  • Единя от начините е да следите редовно сайтовете за круизи, тъй като круизните компании редовно предлагат огромни отстъпки и големи промоции, особено за ранни записвания и предпочитани дестинации. Когато круизната компания MSC пусна своя оферта за 8 дневно пътешествие в Италия, Франция и Африка само за 199 евро, клиентите на Александър Тур научиха първи.

Друг начин е да решите КОГА искате да пътувате. Може би искате да направите круизно пътешествие по случай годишнина, може би искате да подарите круиз за рожден ден, а може и като част от вашата отпуска. В момента най-популярни са Новогодишните круизи. Не забравяйте – септември и октомври са месеците, в които можете да получите отстъпка за коледните круизи на база “ранни записвания“.

  • Друг начин да определите кое круизно пътуване е за вас е да разгледате удобствата по корабите. Спомняте ли си великолепната Сплендида, построена и пусната в действие през 2009г? Този великолепен петзвезден кораб  предлага Коледен круиз от 16 декември 2010, който струва само 899 евро (безупречно обзаведена двойна вътрешна каюта) за ол инклузив разкош в рамките на почти две седмици! (този круиз е с продължителност 12 дни)

Ако пък водеща е цената, разглеждайте сектор Промоции, в които ще откриете цени от 279 евро за 4-дневен круиз из Егейско море и много други.

  • И накрая, но не на последно място – отскоро Александър Тур предлага и друг начин да определите своето круизно пътешествие – като изберете първо дестинация, в която искате да прекосите морета и океани на борда на круизен кораб. Такива са Средиземно море, Егейско море, Северна и Южна Америка, Северна Европа, Карибите, Трансатлантическите (презокеански) круизи, Тихия океан и други.Няма коментари »

Все още няма коментари.

Остави коментар

Security Code: